Hoe wij werken

Microform drukwerkspecialisten is specialist in het leveren van een totaalpakket bedrukte en onbedrukte papierwaren en aanverwante artikelen. Zo kunt u op één adres uw gehele pakket aan blanco en bedrukte materialen onderbrengen. U kunt hierbij denken aan uw handelsdrukwerk maar ook aan etiketten en stickers in de meest uiteenlopende formaten en samenstellingen.

Alles onder een dak

Alles onder één dak is het motto van Microform, zo houden we logistiek en kwaliteit optimaal in de hand. Voor onze klanten levert dit motto daadwerkelijk meerwaarde op: wensen worden gerealiseerd en afspraken waargemaakt. Tevreden klanten daar zijn wij op gericht. U zult zich verbazen over de vele mogelijkheden die Microform u kan bieden.

Grafische specialisten

Microform beheerst alle facetten van het grafische proces. Dankzij het uitgebreide netwerk en grafische kennis kunnen wij u een advies op maat verstrekken. Een advies met meerwaarde voor uw organisatie waar u echt iets aan heeft. Over alle uitingen die wij voor onze klanten maken is vooraf nagedacht en overleg geweest met de klant. Juist in dat voortraject wordt de kwaliteit van het proces en het eindproduct bepaald. Het is een samenspel van klant, ontwerper en producent. In de uitvoering mag u scherpte van Microform verwachten. Alert op uw specifieke wensen en met oog voor het praktisch haalbare..

Begeleiding van idee tot resultaat

Bij Microform hoeft u het niet allemaal zelf te bedenken.
Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag de oplossing te vinden waarna u op zoek bent.

inkoop / verkoop

inkoop / verkoop

binnen- en buitendienst
administratie

administratie

mediavormgever

mediavormgever

© Copyright - Microform