Logo laten ontwerpen door Microform

Wilt u een logo laten ontwerpen? Microform helpt u graag met het meedenken en ontwikkelen van uw perfecte logo. Een logo moet grafisch aantrekkelijk zijn en passen in eventuele andere
elementen van uw huisstijl. Microform heeft vele logo’s mogen ontwerpen, dankzij deze ervaring weet u zeker dat uw logo voldoet aan alle eisen waaraan een logo moet voldoen.

Een belangrijke eerste indruk

Vooral door het internettijdperk is de eerste indruk van een logo nog belangrijker geworden. vooral bij MKB-bedrijven die niet beschikken over een extreem hoog marketingbudget, is de indruk van het logo erg belangrijk. Het is dan ook zeer belangrijk dat uw logo aansluit bij uw bedrijf. Wil je exclusiviteit uitstralen? Dan gebruik je een totaal andere kleurstelling, lettertype en ontwerp dan wanneer je richt op “de onderkant van de markt”. Bij een verkeerde uitstraling komt de verwachting die de klant heeft bij je bedrijf niet overeen met de werkelijkheid. Dit kan leiden tot teleurstelling en minder verkopen.

Een tijdloos logo

Het is ook belangrijk dat uw logo tijdloos is. Een goed logo ontwerpen kost veel tijd en geld, daarnaast doe je bij het switchen van je logo ook afbreuk aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Een logo laten ontwerpen door een professional kost dan in eerste instantie wel wat meer geld, maar op de langere termijn ben je goedkoper uit.

logo

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van een goed logo

Een goed logo is:

  • Flexibel
  • Tijdloos
  • Herkenbaar
  • Gepast
  • Eenvoudig

Eenvoudigheid zorgt ervoor dat de doelgroep en klanten je logo snel herkennen. Een mooi voorbeeld hiervan is Nike. Veel mensen denken ook dat het logo de product of dienst moet laten zien. Dit is in bijna alle gevallen niet waar. Een logo ontwerpen doe je puur en alleen om herkenning en identificatie met je bedrijf te creëren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Microform helpt u graag met het ontwerpen van uw logo. Microform bestaat uit een klein team met korte lijnen. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen, zodat we voor u het beste logo kunnen ontwerpen. Neem nu contact met ons op en wij informeren u graag over de prijzen en mogelijkheden!